Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Hyundai R28

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyundai R28
Cod produs
Q1WIRM49-AT
Out Of stock
Descriere
Orice defectiune e o paguba, stim prea bine. Chiar de piesele ce necesita inlocuire nu-s scumpe, timpul pierdut din pricina lor se traduce si el in bani. De aceea ne-am propus sa scurtam la maxim timpul inghitit de ele, punandu-ti la dispozitie toate resursele necesare remedierii in doi timpi si trei miscari. Gasesti la noi o gama generoasa de piese de schimb de cea mai buna calitate, cum sunt si cele din acest set surub piulita dinte Hyundai R28 care ti-a atras atentia - solutia perfecta pentru o fixare desavarsita si durabila a dintilor utilajului tau. Piese extrem de rezistente si de fiabile, capabile sa faca fata sarcinilor dificile vreme indelungata.

Si, ca sa fie si mai simple lucrurile, echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie pentru orice problema sau dilema tehnica ai avea. Te ajuta in identificarea cauzei dar si a pieselor de care ai nevoie pentru a scapa de problema. Apoi piesele pornesc rapid catre tine si, daca ai nevoie de ajutor cu montajul, o rezolvam si pe asta. Avem colaboratori de incredere pe tot cuprinsul tarii. Da-ne de veste si vei beneficia de interventii tehnice de calitate, chiar in zona ta de activitate!

Set surub piulita dinte Hyundai R28 - pentru o functionare impecabila!
Priveste-ti utilajul ca pe un imens puzzle, in care fiecare piesa joaca rolul sau pentru intregul ansamblu. Lipsa uneia dauneaza in acest caz nu doar imaginii, ci si performantelor utilajului tau. Chiar si banalele suruburi si piulite sunt importante si nu te poti lipsi de ele. Cele din acest set surub si piulita dinte miniexcavator Hyundai R28 sunt necesare pentru prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, iar lipsa lor ti-ar influenta negativ randamentul.

Te framanta ceva? Gasim noi solutia!
De vrei sa-ti explicam mai pe indelete cum stau lucrurile cu defectiunile pe care le intampini si ce poti face pentru a scapa de ele, contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri. Fie ca ai dubii in ce priveste compatibilitatea unei piese, ori vreo defectiune mai complexa iti da batai de cap, vei primi rapid informatiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii, in cunostinta de cauza. Suportul tehnic poate fi necesar in multe situatii, iar noi ti-l oferim gratuit! Asadar, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne!

Pregateste-te ca vine! Stim cat de mult conteaza sa ai la timp, piesele de care ai nevoie, de aceea iti vom livra acest set surub piulita dinte Hyundai R28 super rapid. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa mearga ca la carte, asigura-te ca apelezi la persoane calificate. Surubari gasesti pe toate drumurile, dar ai putea intampina probleme daca montajul lasa de dorit. Daca nu ai pe cineva de incredere, da-ne de veste si te punem in contact cu un mecanic priceput din zona ta!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura