Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Hyundai R16

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyundai R16
Cod produs
TBDOGRMY-AT
Out Of stock
Descriere
De suruburi n-ai sa scapi cat timp vei lucra cu un utilaj. Si poate nici atunci, ca deh, sunt piese atat de uzuale, incat si un copil stie de ele. Ca si de piulite, desigur. Caci un surub fara a sa piulita e ca… frizerul fara foarfeca. Impreuna formeaza o echipa imbatabila, menita sa fixeze feluritele componente, in cazul de fata - dintii utilajului tau. Le gasesti in acest set surub piulita dinte Hyundai R16 impecabil, dornic sa-ti rezolve pe termen lung problema. Surubul acesta si piulita pereche sunt piese super rezistente si fiabile, ce nu cedeaza cu usurinta in fata uzurii ori a sarcinilor grele, astfel ca dintii utilajului tau vor ramane pe pozitii mult si bine.

Orice utilaj isi doreste piese de top, calitative, cum sunt cele pe care le gasesti la noi. Mentine-l in forma asigurandu-i la timp resursele de care are nevoie - inlocuieste piesele ce dau semne de uzura, ai grija si de lubrifiere sa nu-i lipseasca si fii cu ochii pe el. De vrei sa afli mai multe despre cum iti poti intretine optim utilajul cu minime eforturi, suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Iti vor furniza informatii pretioase si ponturi utile, incat vei reusi sa faci si ceva economii, daca tii cont de recomandarile lor.

Set surub piulita dinte Hyundai R16 - pentru o functionare impecabila!
Priveste-ti utilajul ca pe un imens puzzle, in care fiecare piesa joaca rolul sau pentru intregul ansamblu. Lipsa uneia dauneaza in acest caz nu doar imaginii, ci si performantelor utilajului tau. Chiar si banalele suruburi si piulite sunt importante si nu te poti lipsi de ele. Cele din acest set surub si piulita dinte miniexcavator Hyundai R16 sunt necesare pentru prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, iar lipsa lor ti-ar influenta negativ randamentul.

Te framanta ceva? Gasim noi solutia!
De vrei sa-ti explicam mai pe indelete cum stau lucrurile cu defectiunile pe care le intampini si ce poti face pentru a scapa de ele, contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri. Fie ca ai dubii in ce priveste compatibilitatea unei piese, ori vreo defectiune mai complexa iti da batai de cap, vei primi rapid informatiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii, in cunostinta de cauza. Suportul tehnic poate fi necesar in multe situatii, iar noi ti-l oferim gratuit! Asadar, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne!

Pregateste-te ca vine! Stim cat de mult conteaza sa ai la timp, piesele de care ai nevoie, de aceea iti vom livra acest set surub piulita dinte Hyundai R16 super rapid. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa mearga ca la carte, asigura-te ca apelezi la persoane calificate. Surubari gasesti pe toate drumurile, dar ai putea intampina probleme daca montajul lasa de dorit. Daca nu ai pe cineva de incredere, da-ne de veste si te punem in contact cu un mecanic priceput din zona ta!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura