Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate New Holland B95B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B95B
Cod produs
H9DEANLX-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze optim, zi de zi, incearca aceasta brida cardan spate New Holland B95B pe care o recomanda multi specialisti din domeniu. Realizarea ei din cel mai bun otel o plaseaza in topul alegerilor! Prezentand o eficienta crescuta, componenta ajuta la protejarea elementelor ce apartin sistemului de transmisie. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Exploateaza-ti fara griji echipamentul!

Iti stam la dispozitie cu oferte si sfaturi de luni pana vineri! Expertii nostri te asteapta sa stati la vorba si sa faceti un plan de mentenanta foarte avantajos! Aici e locul unde serviciile merg ceas si clientii sunt multumiti! Te asiguram ca cea mai buna miscare pe care o poti face este sa ne suni si inainte sa plasezi comanda. Te sfatuiesti cu unul dintre consultantii nostri tehnici pentru a stabili cu exactitate piesa de care are nevoie echipamentul tau.

Brida cardan spate New Holland B95B - o componenta la un pret irezistibil!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B95B si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura