Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 921

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 921
Cod produs
SW7B6CZH-AT
Out Of stock
Descriere
Daca a inceput sa patineze, e clar ca s-a subtiat si, evident, i-a scazut si eficienta in transmiterea cuplului. Astfel se explica oboseala utilajului tau, iar acum n-ai alta solutie decat inlocuirea discului cu probleme. Avem pentru tine acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 921 impecabil, o alternativa excelenta a piesei originale, care iti va oferi aceleasi performante excelente la un pret de neratat. Caci este o piesa calitativa, extrem de rezistenta, capabila sa preia socurile si tensiunile fara riscul de a se sparge, asigurand o transmisie ca la carte pe termen lung. Este compatibil si cu modelele JCB 921-2 si JCB 921-4.

Da-le defectiunilor cu flit actionand de la primele semne de uzura si folosind piese de schimb de cea mai buna calitate pentru utilajul tau. Iti punem la dispozitie toate resursele necesare pentru a-ti putea mentine utilajul in forma vreme indelungata si a-i prelungi astfel durata de viata. Nu-ti fa griji, nu-i atat de greu si nici atat de costisitor precum te-ai astepta. Vom gasi cele mai avantajoase solutii! Echipa noastra de specialisti isi pune la bataie toata priceperea si cunostintele in sprijinul tau. Suna-ne!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 921- un ajutor pretios!
Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 921 are misiunea de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice, preluand tensiunile si socurile. Este o piesa esentiala pentru mentinerea echilibrului cutiei de viteze si asigurarea unei transmisii perfecte, indispensabila pentru functionarea optima a utilajului tau.

Avem grija sa scapi de griji!
Cand nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese ori daca nu reusesti sa depistezi cauza unei defectiuni, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne! Vrem sa-ti facem mai usoara misiunea,  avem solutii pentru orice problema tehnica, oricat de complexa ar fi ea. Echipa noastra de specialisti iti ofera cu promptitudine informatiile de care ai nevoie, tinand cont de nevoile si particularitatile utilajului tau. Uita de stresul defectiunilor! Cu parteneri de incredere e simplu sa treci peste ele. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Acest disc ambreiaj cutie de viteze pentru stivuitor JCB 921 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Desi nu prea se intampla sa fie nevoie de ele, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Solicita o oferta online sau telefonic si ne punem in miscare. Vei primi acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 921 in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Ne poti vizita si la sediu, langa Bucuresti, daca esti prin apropiere. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Montajul este foarte important pentru starea de sanatate a piesei si modul in care aceasta va functiona ulterior. Un montaj incorect ii poate afecta performantele si poate crea neplaceri si pieselor conexe. Iti recomandam sa apelezi intotdeauna la profesionisti, astfel vei avea rezultatele scontate, iar utilajul tau va putea functiona in parametri optimi vreme indelungata. Daca ai nevoie de ajutor specializat pentru montaj, nu ezista sa ne dai de veste si iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura