Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 532

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 532
Cod produs
C8O1WTFS-AT
Out Of stock
Descriere
Daca a inceput sa patineze si nu mai efectueaza transmisia asa cum trebuie, e clar ca s-a subtiat si nu te mai poti baza pe el, trebuie inlocuit. Din fericire, avem pentru tine un disc ambreiaj cutie viteze JCB 532 exceptional. Preia tensiunile si socurile fara riscul de a se sparge, caci este extrem de rezistent si de fiabil datorita materialelor speciale din care este fabricat. Nu-l sperie provocarile si nici solicitarea intensa, realizand perfect transmisia. Iti va oferi aceleasi performante precum piesa originala, pentru ca este o echivalenta de cea mai buna calitate. Se poate monta si pe modelele JCB 532LE, JCB 532LESWAY si JCB 532SWAY.

Orice defectiune ai intampina, nu uita ca suntem aici, pregatiti sa-ti venim in ajutor. O gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate te asteapta in depozitul nostru pentru a te scoate din impas si a-ti oferi rezultate excelente in exploatarea utilajului tau. Cand iti intretii corespunzator utilajul, scapi de stresul intreruperilor neprevazute si poti lucra linistit, in ritmul pe care ti l-ai propus. Afla mai multe despre nevoile utilajului tau de la specialistii nostri!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 532 - pentru un plus de performanta!
Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 532 este esential pentru mentinerea echilibrului cutiei de viteze, caci iti asigura o transmisie impecabila.  Concret, el este cel care transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice, preluand tensiunile si socurile fara probleme. Joaca un rol foarte important pentru functionarea optima a utilajului tau.

Ai intrebari, nelamuriri sau dileme? Contacteaza-ne!
Ca sa poti lua cele mai bune decizii, este bine sa cunosti in amanunt situatia cu care te confrunti, dar uneori nu-i asa simplu sa pui cap la cap toate datele, mai ales cand ai de-a face cu tot soiul de amanunte tehnice. Nu-ti mai bate capul in cautarea solutiei, apeleaza la noi! Specialistii nostri iti vor clarifica toate aspectele si iti vor face recomandari pretioase. Ne poti contacta online sau telefonic, cum ti-e mai usor. Fii fara griji, consultanta e din partea casei!

Nu-ti fa griji, esti asigurat! Acest disc ambreiaj cutie viteze pentru incarcator telescopic JCB 532 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Vei gasi documentele necesare in interiorul coletului.

Daca te-ai hotarat, poti face comanda online sau telefonic, iar acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 532 va ajunge la tine in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.  Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca tii la investitia si la timpul tau, asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator. Cand montajul lasa de dorit, nici rezultatele nu mai sunt cele asteptate, oricat de calitativa ar fi piesa in sine. Ba chiar pot aparea si alte complicatii, ca la o operatie realizata de un chirurg nepriceput. Apeleaza pentru montaj la profesionisti - e mai sigur! Iar de nu stii incotro sa te indrepti, iti trimitem noi o echipa de incredere.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura