Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 533

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 533
Cod produs
I3W82KZR-AT
Out Of stock
Descriere
Cand transmisia lasa de dorit, performantele utilajului tau scad vazand cu ochii. De vina pentru problema poate fi discul pentru cutia de viteze. Duce el cat duce, dar in timp, se subtiaza si incepe sa patineze, astfel ca nu-si mai poate face treaba in parametri optimi. Un disc ambreiaj cutie viteze JCB 533 este exact ce-ti trebuie pentru a readuce echilibrul cutiei de viteze si a te bucura de o transmisie impecabila. Este o piesa echivalenta de cea mai buna calitate, capabila sa-ti dovedeasca performante remarcabile, aidoma celei originale. Iar pretul nu-i de ratat! Este perfect compatibil si cu modelul JCB 533-105.

Verifica periodic starea utilajului tau si actioneaza de la primele simptome, ca sa-ti fie cat mai simplu sa remediezi eventualele probleme. Gasesti la noi piese de schimb impecabile pentru utilajul tau, oricand ai nevoie de ele, da-ne de veste si te ajutam sa le alegi pe cele potrivite necesitatilor utilajului tau. Echipa noastra de specialisti te consiliaza pas cu pas - suna-ne, vei economisi si timp, si bani!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 533 - un ajutor de nadejde!
Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 533 este esential pentru mentinerea echilibrului cutiei de viteze, caci iti asigura o transmisie impecabila.  Concret, el este cel care transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice, preluand tensiunile si socurile fara probleme. Joaca un rol foarte important pentru functionarea optima a utilajului tau.

Ai intrebari, nelamuriri sau dileme? Contacteaza-ne!
Ca sa poti lua cele mai bune decizii, este bine sa cunosti in amanunt situatia cu care te confrunti, dar uneori nu-i asa simplu sa pui cap la cap toate datele, mai ales cand ai de-a face cu tot soiul de amanunte tehnice. Nu-ti mai bate capul in cautarea solutiei, apeleaza la noi! Specialistii nostri iti vor clarifica toate aspectele si iti vor face recomandari pretioase. Ne poti contacta online sau telefonic, cum ti-e mai usor. Fii fara griji, consultanta e din partea casei!

Nu-ti fa griji, esti asigurat! Acest disc ambreiaj cutie viteze pentru incarcator telescopic JCB 533 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Vei gasi documentele necesare in interiorul coletului.

Daca te-ai hotarat, poti face comanda online sau telefonic, iar acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 533 va ajunge la tine in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.  Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca tii la investitia si la timpul tau, asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator. Cand montajul lasa de dorit, nici rezultatele nu mai sunt cele asteptate, oricat de calitativa ar fi piesa in sine. Ba chiar pot aparea si alte complicatii, ca la o operatie realizata de un chirurg nepriceput. Apeleaza pentru montaj la profesionisti - e mai sigur! Iar de nu stii incotro sa te indrepti, iti trimitem noi o echipa de incredere.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura