Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 527

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 527
Cod produs
VKJLQBGE-AT
Out Of stock
Descriere
Daca transmisia nu mai e in parametri optimi, pesemne sunt ceva probleme cu discul pentru cutia de viteze. S-o fi subtiat si a inceput sa patineze, fapt care ii scade eficienta in transmiterea cuplului. Cu acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 527 te vei bucura din nou de o transmisie perfecta. Se descurca impecabil sa preia tensiunile si socurile si n-ai grija, nu se va sparge, caci este extrem de rezistent si de fiabil. O piesa de cursa lunga, de cea mai buna calitate, o alternativa excelenta a piesei originale. Se potriveste perfect si pe modelul JCB 527-67.

Investind in intretinerea utilajului tau, investesti in succesul afacerii tale si faci economii considerabile pe termen lung. Cand intampini defectiuni, pierderile depasesc costurile necesare remedierii, caci si timpul inseamna bani. Hai sa te invatam ce, cum si cand sa faci pentru a-ti mentine utilajul in forma maxima vreme indelungata, prelungindu-i durata de viata! Specialistii nostri isi pun la bataie priceperea si cunostintele in sprijinul tau, suna-ne!
Disc ambreiaj cutie viteze JCB 527 - esential pentru o functionare impecabila!
Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 527 joaca un rol extrem de important pentru echilibrul cutiei de viteze, el fiind responsabil de transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Preia eficient tensiunile si socurile, oferindu-i utilajului tau o transmisie perfecta.

Suntem pe baricade, pregatiti sa-ti venim in ajutor!
Daca ai nelamuriri sau vrei mai multe informatii despre vreo piesa sau despre vreun simptom al utilajului tau, nu te sfii sa ne contactezi - in scris sau telefonic, cum iti e mai convenabil. Iti oferim consultanta gratuita, adaptata nevoilor utilajului tau. Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie in momentele-cheie. Cu sfatul potrivit, poti evita multe neplaceri ori cheltuieli inutile. Asadar, contacteaza-ne! Specialistii nostri abia asteapta sa-ti ofere sprijinul lor!

Garantie
Comanda linistit, pentru acest disc ambreiaj cutie viteze pentru incarcator telescopic JCB 527 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Ai documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si nu te vom lasa sa astepti prea mult. O data ce ai facut comanda online sau telefonic, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 527 porneste catre tine si il primesti in cel mai scurt timp, oriunde in tara te-ai afla. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea sa vii la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa n-arunci banii pe fereastra, este esential ca montajul piesei sa fie efectuat corect. Carpaci sunt pe toate drumurile, insa un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza, cat si alte piese conexe. Pentru a beneficia la maxim de performantele piesei, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem niste mesteri priceputi!

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura