Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 526
Cod produs
N7Z1IXAP-AT
Out Of stock
Descriere
Daca a inceput sa patineze, e clar ca s-a subtiat si nici transmiterea cuplului n-o mai face asa cum ar trebui. Discul pentru cutia de viteze are un impact considerabil in functionarea utilajului tau, de aceea trebuie sa te asiguri ca starea sa este perfecta, pentru a putea avea o transmisie impecabila. Iti recomandam acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 526 super rezistent si fiabil, o piesa echivalenta capabila sa-ti ofere performanta aidoma celei originale la un pret de neratat. Se potriveste si pe modelele JCB 526-56, JCB 526S, JCB 526LE si JCB 526SLE.

Orice alta problema tehnica intampini, vei gasi la noi remediile potrivite pentru a iesi din impas. Avem o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate destinate utilajelor, la preturi pentru toate buzunarele. Exploreaza oferta noastra! Iar de ai nevoie de ajutor, specialistii nostri sunt aici sa te ghideze pentru a fi sigur ca faci achizitiile potrivite la momentul potrivit. Suna-ne, vei economisi resurse importante, iar utilajul tau iti va fi recunoscator!
Disc ambreiaj cutie viteze JCB 526 - un plus de calitate pentru un plus de performanta!
Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 526 joaca un rol extrem de important pentru echilibrul cutiei de viteze, el fiind responsabil de transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Preia eficient tensiunile si socurile, oferindu-i utilajului tau o transmisie perfecta.

Suntem pe baricade, pregatiti sa-ti venim in ajutor!
Daca ai nelamuriri sau vrei mai multe informatii despre vreo piesa sau despre vreun simptom al utilajului tau, nu te sfii sa ne contactezi - in scris sau telefonic, cum iti e mai convenabil. Iti oferim consultanta gratuita, adaptata nevoilor utilajului tau. Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie in momentele-cheie. Cu sfatul potrivit, poti evita multe neplaceri ori cheltuieli inutile. Asadar, contacteaza-ne! Specialistii nostri abia asteapta sa-ti ofere sprijinul lor!

Comanda linistit, pentru acest disc ambreiaj cutie viteze pentru incarcator telescopic JCB 526 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Ai documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si nu te vom lasa sa astepti prea mult. O data ce ai facut comanda online sau telefonic, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 526 porneste catre tine si il primesti in cel mai scurt timp, oriunde in tara te-ai afla. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea sa vii la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa n-arunci banii pe fereastra, este esential ca montajul piesei sa fie efectuat corect. Carpaci sunt pe toate drumurile, insa un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza, cat si alte piese conexe. Pentru a beneficia la maxim de performantele piesei, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem niste mesteri priceputi!

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura