Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
HCEBUPLZ-AT
Out Of stock
Descriere
Daca s-a subtiat, isi pierde eficienta si te vei confrunta cu o transmisie partiala. Refa echilibrul cutiei de viteze cu acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 4CX super fiabil si rezistent. Nu va ceda atat de usor in fata uzurii, poate prelua socurile si tensiunile fara riscul de a se sparge, caci este o piesa de cursa lunga, o echivalenta excelenta, de foarte buna calitate, a celei originale. Practic, iti ofera aceleasi performante, la un pret foarte tentant. Pune-l la incercare!

Ai nevoie de astfel de piese pentru a-ti mentine utilajul in parametri optimi de functionare. Daca nici tu nu te multumesti cu putin si vrei tot ce e mai bun, ai ajuns in locul potrivit. Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor! Sunt alese pe spranceana, verificate si testate in cele mai dificile conditii, incat te poti baza pe ele vreme indelungata. Iar daca ai nevoie de indrumare in alegerea pieselor sau, in general, pentru o mai buna intretinere a utilajului tau, nu ezita sa apelezi la noi. Specialistii nostri iti stau la dispozitie! Suna-ne!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 4CX - pentru o functionare impecabila!
Utilajul tau are nevoie de o transmisie perfecta daca vrei sa functioneze la capacitate maxima. Aici intervine acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 4CX care ti-a atras atentia. Joaca un rol esential pentru mentinerea echilibrului cutiei de viteze, el fiind cel care transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Ai nelamuriri? Ia-ne la intrebari!
Orice ai vrea sa stii despre utilajul sau si nevoile sale de intretinere, poti apela cu incredere la noi. Specialistilor nostri nu le scapa nicio noutate in domeniul utilajelor si cunosc toate secretele acestora. Asadar, de te afli in impas si nu gasesti solutii, ori daca pur si simplu iti doresti sa pui la punct un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau - aici suntem! Iti oferim consultanta gratuita, adaptata nevoilor tale. Mai simplu de atat nu se poate - contacteaza-ne!

Esti pe deplin asigurat! Acest disc ambreiaj cutie viteze pentru buldoexcavator JCB 4CX vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie sa le folosesti, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

Daca te-ai decis, comanda online sau telefonic! Vei primi acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 4CX in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. De asemenea, poti veni sa-l ridici si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe aproape. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa-ti mearga din plin, asigura-te ca montajul este efectuat de persoane specializate, care stiu exact ce aspecte sa bifeze pentru o functionare optima. De nu-i montata corect, cat de calitativa ar fi piesa, tot degeaba. Evita surprizele neplacute si dezamagirile. Daca ai nevoie, iti trimitem noi o echipa de nadejde!

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura