Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 525

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 525
Cod produs
FPYAC3HG-AT
Out Of stock
Descriere
Din pricina uzurii, discul pentru cutia de viteze se subtiaza si incepe sa patineze. De aceea nu mai este la fel de eficient in transmiterea cuplului si realizeaza doar o transmisie partiala. Ai nevoie de unul nou, cat mai zdravan si mai calitativ, pentru a putea infrunta provocarile dificile si a reface echilibrul cutiei de viteze. Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 525 este o alegere nemaipomenita, caci este extrem de rezistent si de fiabil. Se descurca de minune sa preia tensiunile si socurile, fara riscul de se sparge. Practic, iti va oferi aceleasi performante precum cel original, fiind o piesa impecabila. Doar pretul le diferentiaza! 100% compatibil si cu modelele JCB 525B, JCB 525B-3HL, JCB 525B-4 si JCB 525B-4HL.

Venim in intampinarea nevoilor tale cu o gama diversificata de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor. Le-am ales pe spranceana, caci nu ne plac jumatatile de masura si vrem sa-ti oferim tot ce e mai bun. Utilajul tau se va simti rasfatat daca-i oferi la timp piesele de care are nevoie si va putea da randamentul pe care ti-l doresti vreme indelungata. Iar de ai nevoie de ajutor in identificarea lor sau in remedierea defectiunilor pe care le intampini, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Suna-ne!
Disc ambreiaj cutie viteze JCB 525 - o alegere inteleapta!
Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 525 joaca un rol extrem de important pentru echilibrul cutiei de viteze, el fiind responsabil de transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Preia eficient tensiunile si socurile, oferindu-i utilajului tau o transmisie perfecta.

Suntem pe baricade, pregatiti sa-ti venim in ajutor!
Daca ai nelamuriri sau vrei mai multe informatii despre vreo piesa sau despre vreun simptom al utilajului tau, nu te sfii sa ne contactezi - in scris sau telefonic, cum iti e mai convenabil. Iti oferim consultanta gratuita, adaptata nevoilor utilajului tau. Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie in momentele-cheie. Cu sfatul potrivit, poti evita multe neplaceri ori cheltuieli inutile. Asadar, contacteaza-ne! Specialistii nostri abia asteapta sa-ti ofere sprijinul lor!

Comanda linistit, pentru acest disc ambreiaj cutie viteze pentru incarcator telescopic JCB 525 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Ai documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si nu te vom lasa sa astepti prea mult. O data ce ai facut comanda online sau telefonic, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 525 porneste catre tine si il primesti in cel mai scurt timp, oriunde in tara te-ai afla. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea sa vii la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa n-arunci banii pe fereastra, este esential ca montajul piesei sa fie efectuat corect. Carpaci sunt pe toate drumurile, insa un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza, cat si alte piese conexe. Pentru a beneficia la maxim de performantele piesei, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem niste mesteri priceputi!

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura