Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB TM409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM40
Cod produs
TR962QPM-AT
Out Of stock
Descriere
Vrei, nu vrei, va trebui sa-l inlocuiesti daca nu mai da randament corespunzator. Asa se intampla cand il ajunge uzura. Discul pentru cutia de viteze se subtiaza si incepe sa patineze, nemaifiind capabil sa efectueze perfect transmisia. Dar nu-i un capat de tara, se rezolva mintenas! Avem pentru tine un disc ambreiaj cutie viteze JCB TM409 nemaipomenit, pregatit sa faca fata mult timp provocarilor si solicitarii intense, caci da dovada de o rezistenta exceptionala. Este o piesa echivalenta impecabila, dispusa sa-ti ofere aceleasi performante cu cea originala, la un pret super accesibil. Preia eficient tensiunile si socurile si nu-ti fa griji, nu se va sparge. O alegere excelenta pentru a te bucura din nou de o transmisie impecabila.

Cand defectiunile iti dau tarcoale, da-ne un telefon si-ti venim in ajutor! Avem o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor, dar si o echipa de specialisti pregatita sa-ti ofere suportul tehnic atat de necesar in multe situatii. Suna-ne! Vei putea lucra nestingherit cu un utilaj bine intretinut vreme indelungata.

Disc ambreiaj cutie viteze JCB TM409 - un ajutor pretios!
Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB TM409 are misiunea de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice, preluand tensiunile si socurile. Este o piesa esentiala pentru mentinerea echilibrului cutiei de viteze si asigurarea unei transmisii perfecte, indispensabila pentru functionarea optima a utilajului tau.

Avem grija sa scapi de griji!
Cand nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese ori daca nu reusesti sa depistezi cauza unei defectiuni, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne! Vrem sa-ti facem mai usoara misiunea,  avem solutii pentru orice problema tehnica, oricat de complexa ar fi ea. Echipa noastra de specialisti iti ofera cu promptitudine informatiile de care ai nevoie, tinand cont de nevoile si particularitatile utilajului tau. Uita de stresul defectiunilor! Cu parteneri de incredere e simplu sa treci peste ele. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Acest disc ambreiaj cutie de viteze pentru incarcator telescopic JCB TM409 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Desi nu prea se intampla sa fie nevoie de ele, pastreaza documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Solicita o oferta online sau telefonic si ne punem in miscare. Vei primi acest disc ambreiaj cutie viteze JCB TM409 in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Ne poti vizita si la sediu, langa Bucuresti, daca esti prin apropiere. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Montajul este foarte important pentru starea de sanatate a piesei si modul in care aceasta va functiona ulterior. Un montaj incorect ii poate afecta performantele si poate crea neplaceri si pieselor conexe. Iti recomandam sa apelezi intotdeauna la profesionisti, astfel vei avea rezultatele scontate, iar utilajul tau va putea functiona in parametri optimi vreme indelungata. Daca ai nevoie de ajutor specializat pentru montaj, nu ezista sa ne dai de veste si iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura