Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 514

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 514
Cod produs
QMPNTB9A-AT
Out Of stock
Descriere
Daca-i cam obosit, pesemne are nevoie de forte proaspete. Solicitarea intensa si conditiile dificile de lucru afecteaza, in timp, componentele utilajului tau si e firesc ca ele sa fie cuprinse de uzura. Atunci cand discul pentru cutia de viteze se uzeaza, va incepe sa patineze si nu mai e la fel de eficient in transmisia cuplului. Si cum utilajul tau are nevoie de o transmisie impecabila pentru a putea functiona in parametri optimi, nu-ti ramane decat sa-i faci rost de un disc nou. Dar nu orice disc, daca vrei sa fii multumit de rezultate. Iti recomandam acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 514 fiabil si extrem de rezistent. Merita din plin increderea ta, caci face fata cu succes provocarilor dificile. Va prelua socurile si tensiunile fara probleme si-ti va asigura o transmisie ca la carte. Este perfect compatibil si cu modelul JCB 514-56.

Daca mai ai pe lista si alte piese, ori daca ai constatat si alte simptome nelalocul lor, pune mana pe telefon si discuta cu specialistii nostri! Vor identifica rapid cele mai eficiente remedii pentru a-i reda vigoarea utilajului tau. Simplu, rapid, fara batai de cap - suna-ne!
Disc ambreiaj cutie viteze JCB 514 - un plus de calitate pentru un plus de performanta!
Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 514 joaca un rol extrem de important pentru echilibrul cutiei de viteze, el fiind responsabil de transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Preia eficient tensiunile si socurile, oferindu-i utilajului tau o transmisie perfecta.

Suntem pe baricade, pregatiti sa-ti venim in ajutor!
Daca ai nelamuriri sau vrei mai multe informatii despre vreo piesa sau despre vreun simptom al utilajului tau, nu te sfii sa ne contactezi - in scris sau telefonic, cum iti e mai convenabil. Iti oferim consultanta gratuita, adaptata nevoilor utilajului tau. Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie in momentele-cheie. Cu sfatul potrivit, poti evita multe neplaceri ori cheltuieli inutile. Asadar, contacteaza-ne! Specialistii nostri abia asteapta sa-ti ofere sprijinul lor!

Comanda linistit, pentru acest disc ambreiaj cutie viteze pentru incarcator telescopic JCB 514 ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Ai documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si nu te vom lasa sa astepti prea mult. O data ce ai facut comanda online sau telefonic, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 514 porneste catre tine si il primesti in cel mai scurt timp, oriunde in tara te-ai afla. Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea sa vii la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa n-arunci banii pe fereastra, este esential ca montajul piesei sa fie efectuat corect. Carpaci sunt pe toate drumurile, insa un montaj impropriu poate afecta atat piesa in cauza, cat si alte piese conexe. Pentru a beneficia la maxim de performantele piesei, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem niste mesteri priceputi!

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura