Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie de viteze JCB 4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4C
Cod produs
RJVATIYN-AT
Out Of stock
Descriere
Cu o transmisie partiala, treaba nu merge cum ar trebui. Aceasta inconvenienta apare atunci cand discul pentru cutia de viteze incepe sa se uzeze si se subtiaza, pierzandu-si eficienta in transmiterea cuplului. Ai nevoie de un disc nou, cat mai rezistent si mai calitativ. Iar acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 4C pe care ai pus ochii iti va oferi performante remarcabile, aidoma piesei originale. Este extrem de rezistent si de fiabil, fiind capabil sa preia socurile si tensiunile fara sa se sparga. Duce mult si bine, chiar si in conditii dificile de lucru, oferindu-ti o transmisie perfecta.

Fa-ti utilajul fericit, iar el va performa asa cum iti doresti! Folosind piese de calitate si efectuand la timp interventiile tehnice pe care ti le solicita, il pastrezi sanatos si puternic mai mult timp. E mult mai simplu sa previi decat sa tratezi si e mult mai simplu cand faci din calitate un principiu in tot ceea ce faci. De vrei sa afli mai multe despre cum iti poti intretine impecabil utilajul, discuta cu specialistii nostri! Au solutii eficiente si ponturi extrem de utile. Suna-ne!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 4C - un plus de eficienta pentru o transmisie ca la carte!
In arhitectura masinariei tale se petrec lucruri complexe. Componentele depind una de cealalta in desfasurarea actiunii, de aceea trebuie sa le tratezi pe toate cu aceeasi masura. Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 4C are misiunea de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Este o piesa esentiala pentru echilibrul cutiei de viteze, caci asigura o transmisie perfecta a cuplului.

Venim in intampinarea nevoilor tale!
Lupta cu defectiunile este mult mai usoara cand ai aliati de nadejde si esti bine informat. Si pentru ca stim ca nu-i intotdeauna simplu sa identifici cele mai bune solutii de remediere a problemelor tehnice, credem ca ti-ar fi foarte utile sfaturile specialistilor nostri. Experienta si cunostintele lor vaste iti vor fi de mare folos cand nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni ori cand nu stii ce piese i-ar fi necesare utilajului tau. Daca vrei, poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau, ca sa poti preveni momentele neplacute. Nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

N-ai motive sa-ti faci griji! Daca are vreun defect, il inlocuim, pentru ca acest disc ambreiaj cutie viteze pentru buldoexcavator JCB 4C vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie sa le folosesti, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

O data ce l-ai comandat online sau telefonic, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 4C porneste la drum. Ajunge la tine in cel mai scurt timp prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Dar ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Performantele unei piese depind foarte mult de calitatea montajului. Oricat de calitativa ar fi o piesa, cand montajul este incorect, rezultatele vor lasa de dorit. Nu-ti irosi timpul si banii, lasa montajul in mainile profesionistilor si-o sa-ti mearga treaba ca unsa. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta de activitate.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura