Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 3C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3C
Cod produs
RVQDK20A-AT
Out Of stock
Descriere
Transmisia este extrem de importanta pentru functionarea optima a utilajului tau si trebuie sa fie perfecta ca sa mearga treaba struna. Dar cand discul pentru cutia de viteze incepe sa se subtieze, incep problemele, dupa cum vezi. Nu mai este la fel de eficient in transmiterea cuplului si, dupa cum vezi, nici utilajului tau nu-i place situatia. Mai bine apuca taurul de coarne, nu te multumi cu o transmisie partiala. Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 3C este o alternativa excelenta a celui original, capabil sa-ti ofere aceleasi performante vreme indelungata, caci preia cu succes tensiunile si socurile, fara riscul de a se sparge.

Cand ai probleme, noi avem solutii. Si nu orice solutii, pentru ca nu ne plac compromisurile si nici jumatatile de masura. Piesele de schimb pe care le comercializam sunt alese pe spranceana, caci punem mare accent pe calitate. Dar nu-ti fa griji, nu punem presiune pe buget, preturile sunt pentru toate buzunarele. Apeleaza la noi cu incredere ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune! Te ajutam sa iesi din impas oferindu-ti gratuit suportul tehnic de care ai nevoie - suna-ne!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB 3C - un ajutor de nadejde!
In arhitectura masinariei tale se petrec lucruri complexe. Componentele depind una de cealalta in desfasurarea actiunii, de aceea trebuie sa le tratezi pe toate cu aceeasi masura. Acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 3C are misiunea de a transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Este o piesa esentiala pentru echilibrul cutiei de viteze, caci asigura o transmisie perfecta a cuplului.

Venim in intampinarea nevoilor tale!
Lupta cu defectiunile este mult mai usoara cand ai aliati de nadejde si esti bine informat. Si pentru ca stim ca nu-i intotdeauna simplu sa identifici cele mai bune solutii de remediere a problemelor tehnice, credem ca ti-ar fi foarte utile sfaturile specialistilor nostri. Experienta si cunostintele lor vaste iti vor fi de mare folos cand nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni ori cand nu stii ce piese i-ar fi necesare utilajului tau. Daca vrei, poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau, ca sa poti preveni momentele neplacute. Nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

N-ai motive sa-ti faci griji! Daca are vreun defect, il inlocuim, pentru ca acest disc ambreiaj cutie viteze pentru buldoexcavator JCB 3C vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu prea credem sa fie nevoie sa le folosesti, gasesti documentele necesare in interiorul coletului.

O data ce l-ai comandat online sau telefonic, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB 3C porneste la drum. Ajunge la tine in cel mai scurt timp prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Dar ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Performantele unei piese depind foarte mult de calitatea montajului. Oricat de calitativa ar fi o piesa, cand montajul este incorect, rezultatele vor lasa de dorit. Nu-ti irosi timpul si banii, lasa montajul in mainile profesionistilor si-o sa-ti mearga treaba ca unsa. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta de activitate.

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura