Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan Dana Spicer 3-70-28X

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 3-70-28X
Cod produs
0CQ94V37-IA
Out Of stock
Descriere
Nimic nu se compara cu o piesa de calitate superioara! Iti ofera siguranta de care ai nevoie! O brida cruce cardan Dana Spicer 3-70-28X este exact ce are nevoie utilajul tau! Asa cum are nevoie de o pompa de apa functionala, de planetara functionala, de un rulment bun, asa are nevoie si de acest element de siguranta. Nu poti trece cu vederea importanta unei bride, caci ea te salveaza de la eventuale neplaceri si costuri foarte mari ale pieselor pe care ar trebui sa le protejeze.

Pentru ca ne dorim sa-ti aducem cele mai bune piese de schimb si ne dorim sa te bucuri la maxim de ele, iti oferim serviciile potrivite! Poti avea cea mai buna piesa, dar daca nu se potriveste cu utilajul tau, nu face nici cat o ceapa degerata. Serviciul gratuit de consultanta te ajuta sa stabilesti compatibilitatea produselor dorite cu echipamentele pe care le detii. La fel se pune problema si cand vine vorba de montaj. Poti sa ai piese de calitate superioara si un montaj de toata jena, nu rezolvi nimic. Apeleaza la serviciile noastre si nu vei regreta!

Brida cruce cardan Dana Spicer 3-70-28X - fixeaza cu succes elementele transmisiei!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Brida cruce cardan Dana Spicer 3-70-28X va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura