Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 8770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8770
Cod produs
0EA69VC5-IA
Out Of stock
Descriere
Arata-i tractorului atentia de care are nevoie si, pentru ca stii ca brida cruce cardan este o parte esentiala a intretinerii sistemului de transmisie, alege una de calitate. Brida cardan punte fata Ford 8770 din oferta noastra corespunde tuturor standardelor de calitate pentru ca este realizata de catre un producator renumit de piese de schimb. Componenta se fixeaza la puntea din fata a tractorului. Increde-te in calitatile extraordinare ale acestui produs!

Pentru alte recomandari ce tin de mentenanta tractorului, nu ezita sa ne contactezi si vei primi gratuit consultanta tehnica. Si iti mai spunem ceva, avem un serviciu special de mentenanta care te va scuti de acum sa mai pierzi timp cu organizarea reparatiilor la utilajele tale. Cere detalii despre serviciile noastre! Ele te pot ajuta sa-ti dezvolti asa cum iti doresti business-ul si sa il faci cu adevarat profitabil!

Brida cardan punte fata Ford 8770 - o componenta apreciata de catre clientii nostri!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 8770 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura