Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 8970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8970
Cod produs
4ZEAOGQW-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru ca intreg mecanismul transmisiei sa functioneze optim, este nevoie ca piesele sale componente sa fie de cea mai buna calitate si sa-si indeplineasca cu succes rolul. Brida cardan punte fata Ford 8970 ajuta substantial la exploatarea utilajului in deplina siguranta. Monteaza brida cruce cardan al puntea din fata a tractorului pentru a te bucura de eficienta ei. Fixeaz-o ajuntandu-te de doua suruburi cu dimensiunea corespunzatoare.

Daca doresti sa afli detalii si informatii despre mentenanta modelului tau de tractor, te invitam sa ne apelezi cu incredere. Specialistii nostri sunt incantati sa te ajute si sa-ti dea sfaturile necesare pentru a avea un echipament gata de treaba mereu! Ca sa nu te trezesti ca se acumuleaza probleme tehnice, cel mai bine este sa contractezi un serviciu de mentenanta care sa tina sub observatie flota de utilaje pe care o detii. Contacteaza-ne pentru a afla detalii despre serviciul nostru de mentenanta!

Brida cardan punte fata Ford 8970 - investitie mica intr-o piesa de calitate!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 8970 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura