Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 8870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8870
Cod produs
OWF7291D-IA
Out Of stock
Descriere
Inlocuieste piesele defecte sau uzate cu altele noi, fara sa faci rabat de la calitate. Iti recomandam sa comanzi brida cardan punte fata Ford 8870 din oferta noastra. Are un pret profitabil si calitatea ei este excelenta. Fabricantul acestei componente a ales sa foloseasca in compozitia sa un otel de cea mai buna calitate. Eficienta bridei cruce cardan se va observa imediat ce o montezi la puntea din fata a tractorului. Plaseaza comanda si promitem ca in aproximativ 24 de ore sa ajunga exact acolo unde iti doresti.

Cand ai utilaje pe care le folosesti constant si le supui unui efort considerabil, ar fi bine sa le intretii cu si mai mare grija. Noi iti punem la dispozitie foarte multe piese compatibile cu tractorul tau! Iar ca sa alegi modelele necesare, iti oferim consultanta tehnica gratuita. Consideram ca este normal sa primesti ajutor din partea noastra pentru ca doar comandand piesa necesara, vei fi cu adevarat multumit! Te asteapta cu mare drag echipa noastra de specialisti!

Brida cardan punte fata Ford 8870 - oferta geniala la pret promotional!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 8870 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura