Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 8530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8530
Cod produs
1SPED89N-IA
Out Of stock
Descriere
Cand iscusinta omului se intalneste cu tehnologia este creat ceva special - brida cardan punte fata Ford 8530 prinde viata! O piesa remarcabila! Asta se datoreaza materialului folosit in alcatuirea ei, un otel rezistent, de cea mai buna calitate. Brida cruce cardan fixeaza elemente ce apartin transmisiei si prin montarea ei la puntea din fata a tractorului, ajuti functionarea optima a utilajului. Solicita oferta, comanda piesa si aceasta va ajunge la tine in 24 de ore!

Ce iti oferim cand apelezi la noi? Seriozitate, o identificare corecta a pieselor, livrare rapida a comenzilor si cele mai calitative produse, promitem asta! De fiecare data cand ai nelamuriri cu privire la montarea unei piese sau alte actiuni necesare pentru intretinerea utilajului, ia legatura cu un reprezentant ACN Piese Utilaje si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Suntem doar la un telefon distanta de tine!

Brida cardan punte fata Ford 8530 - tractorul tau si-o doreste!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 8530 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura