Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan Ford 86014090

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 86014090
Cod produs
872Z5EFT-IA
Out Of stock
Descriere
Cine-a scapat o brida-n drum, ala a cam incurcat-o! Lipsa unei bride in fixarea elementelor sistemului de transmisie poate duce la adevarate neplaceri! O brida cruce cardan Ford 86014090 ca cea din oferta noastra te ajuta sa protejezi componente extrem de scumpe si ajuta la functionarea corecta a utilajului. Este important sa acorzi atentie acestui articol! Comanda acest produs si asigura-te ca il montezi adecvat.

La ACN Piese Utilaje ai, pe langa cele mai bune componente de schimb, si servicii de top care sa te ajute activ in intretinerea utilajului tau. Poti incepe prin accesarea serviciului gratuit de consultanta tehnica. Aici vom stabili impreuna care piesa de schimb este potrivita pentru echipamentul tau. Apeleaza la serviciile de mecanica ale companiei. Iti garantam interventii profesioniste! Iar daca doresti sa fii permanent productiv, atunci alege un serviciu de mentenanta personalizata! Nu este problema tehnica ce sa nu isi gaseasca remediul cand ne ai alaturi ca partener!

Brida cruce cardan Ford 86014090 - oferta extrordinar de buna!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan Ford 86014090 pe care o doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura