Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan Ford E4HT4A254BA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford E4HT4A254BA
Cod produs
AVX0FEMY-IA
Out Of stock
Descriere
Ai ramas cu brida in drum? Atunci trebuie musai sa pui una noua la loc! Alege aceasta brida cruce cardan Ford E4HT4A254BA din oferta noastra pentru ca este extrem de rezistenta. Acest lucru se datoreaza materialului foarte bun folosit in confectionarea ei, dar si a prelucrarii excelente. Foloseste suruburile corecte si monteaz-o cu atentie! Daca faci cum trebuie aceasta interventie, atunci elementele transmisiei fixate de aceasta vor fi in deplina siguranta. Cere-ne chiar acum o oferta!

Suntem siguri de recomandarile pe care ti le facem pentru ca in depozitul nostru avem doar piese de schimb de calitate superioara. Ne pasa de intretinerea adecvata a echipamentelor tale si ne dorim sa ai succes in activitatile pe care le intreprinzi. Din acest motiv iti suntem mereu alaturi atat cu piese foarte bune, dar si cu servicii de calitate! Iti acordam de fiecare data cand vii la noi consultanta tehnica in mod gratuit. Expertii din echipa noastra tehnica te asista si te indruma in achizitionarea componentei perfecte!

Brida cruce cardan Ford E4HT4A254BA - plaseaza o comanda!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Brida cruce cardan Ford E4HT4A254BA va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura