Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate incarcator frontal Ford 9030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 9030
Cod produs
GFNOCXKS-IA
Out Of stock
Descriere
Vanezi perfectiunea? Alege oricare piesa din ofertele noastre si vei fi multumit. Brida cardan punte spate Ford 9030 este perfect realizata de catre un producator renumit de piese de schimb pentru utilaje grele. Materialul ales in fabricarea sa este otelul de cea mai buna calitate. Brida cruce cardan este extraordinar de fiabila si creste randamentul incarcatorului frontal. Monteaza elementul de transmisie la puntea din spate a utilajului. Incarcatorul frontal Ford 9030V se poate bucura si el de beneficiile acestei piese.

Daca vrei sa afli mai multe despre piesa din oferta si ce fel de actiuni sunt recomandate pentru mentenanta incarcatorului frontal, contacteaza-ne telefonic si te bucuri de serviciul gratuit de consultanta tehnica. Suntem mereu alaturi de tine cand ai nevoie sa iei cele mai bune decizii pentru echipamentul tau. Produsele din ofertele noastre se expediaza imediat ce se plaseaza comanda si ajung la destinatie in aproximativ o zi lucratoare.

Brida cardan punte spate Ford 9030 - cere detalii despre piesa!

Brida este o piesa metalica ce ajuta la fixarea mai multor elemente din care este compus echipamentul tau. Ea are nevoie sa fie alcatuita din material rezistent, iar prinderea trebuie facuta cu grija pentru a nu aduce avarii elementelor fixate. Desi este un articol foarte banal, el regasindu-se peste tot in jurul nostru, trebuie sa ii acorzi destula atentie. Desprinderea unei bride poate duce la un accident nedorit.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Brida cruce cardan punte spate pentru incarcator frontal Ford 9030 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura