Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate buldoexcavator Case 590SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SR
Cod produs
KLG87WJF-IA
Out Of stock
Descriere
Fiecare cu brida lui, iar puntea din spate a buldoexcavatorului necesita si ea o brida cruce cardan. Asadar, comanda din catalogul nostru virtual una si ai grija de componentele costisitoare ale sistemului de transmisie al utilajului. Brida cardan punte spate Case 590SR are un pret excelent si se expediaza in 24 de ore. Producatorul ne asigura ca in compozitia sa este un material foarte bun care va ajuta la cresterea rezistentei in timp a produsului.

Orice lucru bine intretinut are o durata de viata mai mare. De aceea ne-am concentrat atentia pe calitatea lucrarilor efectuate si pe o atenta selectie a pieselor de schimb si consumabilelor folosite. De ce spunem a lucrarilor efectuate? Pentru ca ACN Piese Utilaje nu iti aduce doar cele mai bune piese de schimb, ci si cele mai bune servicii de intretinere a utilajelor grele. Ai service mobil si o echipa excelenta de mecanici. Iar serviciul de mentenanta poate fi contractat de toti clientii care isi doresc performanta maxima cu utilajele lor.

Brida cardan punte spate Case 590SR - un accesoriu extrem de important!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Case 590SR si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura