Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 590SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SR
Cod produs
J9WFPEKA-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan punte fata Case 590SR - perfect conceputa pentru functionarea perfecta sistemului de transmisie al utilajului. Componenta este realizata impecabil. Atentia acordata de producator asupra prelucrarii o transforma in alegerea ideala. Montarea acestei cruci cardanice se face la puntea din fata a buldoexcavatorului. Consultantii te asteapta sa le ceri oferta care contine toate detaliile. Inclusiv pretul perfect de care vei beneficia!

Ca sa nu intampini intarzieri in timpul activitatii tale, noi te sustinem cu toate serviciile profesioniste bine puse la punct. Iti oferim consultanta tehnica gratuita, unde te poti informa cel mai corect pentru ca esti consiliat de catre cei mai tari profesionisti. Avem si servicii de montaj in cazul in care esti interesat. Iar cel mai tare serviciu este cel de mentenanta personalizata unde te descotorosesti de grija intretinerii utilajelor din dotare. Pur si simplu ni le pasezi in grija si le ai mereu gata de treaba!

Cruce cardan punte fata Case 590SR - alegerea preferata a clientilor!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 590SR va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte fata Case 590SR ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura