Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580SN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SN
Cod produs
Y27IJ0VE-IA
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti siguranta in timpul exploatarii utilajului, alege sa montezi aceasta cruce cardan punte fata Case 580SN pe bravul tau utilaj. Acesta isi va putea desfasura activitatea fara probleme dupa ce montezi crucea cardanica la puntea din fata. Detaliile din oferta le poti primi telefonic sau completand formularul de pe site! Mai mult ca sigur aceasta oferta te va incanta din toate punctele de vedere!

Ne gandim mereu cum sa-ti facem munca mai usoara si dezvoltam servicii utile care sa iti vina in ajutor. Unul dintre ele se numeste consultanta tehnica gratuita si te asteapta in toate zilele lucratoare! Consilierii nostri te pot indruma in alegerea componentelor de care ai nevoie! Si pentru ca a venit vorba de montaj, te sfatuim ca de acesta sa se ocupe niste profesionisti. Incearca sa faci lucrurile cu responsabilitate si, indiferent de magnitudinea interventiei, un service specializat este cel mai indicat.

Cruce cardan punte fata Case 580SN - este alegerea ideala pentru utilajul tau!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580SN - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte fata Case 580SN va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura