Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LSP
Cod produs
URTSM7VB-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a te putea folosi de buldoexcavator in deplina siguranta si pentru a creste randamentul acestuia, crucea cardanica este o investitie obligatorie! Aceasta cruce cardan punte fata Case 580LSP este extrem de bine executata si are in compozitie un material de calitate superioara. Sa o montezi cu atentie la puntea din fata a echipamentului. Te asiguram ca este cea mai buna decizie pe care o poti lua! In privinta pretului, te asiguram ca acesta este accesibil!

Pentru cresterea performantei utilajului, te rugam sa urmezi mereu sfatul specialistilor. Ai grija mereu sa procuri piese de schimb de calitate superioara ca cele din ofertele noastre. Pentru a fi sigur, cel mai bine este sa ne contactezi si primesti tot suportul tehnic de care ai nevoie pentru a comanda piesa corecta buldoexcavatorului tau. Partenerul tau trebuie sa fie ACN Piese Utilaje! Iti garantam functionarea echipamentului la capacitate maxima!

Cruce cardan punte fata Case 580LSP - eficienta ei te va uimi!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580LSP - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte fata Case 580LSP ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura