Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SL
Cod produs
2RHY76PN-IA
Out Of stock
Descriere
Monteaza crucea cardanica la puntea din fata a buldoexcavatorului. De aici nu mai ai nimic de facut decat sa o lasi sa-si faca treaba. Si si-o va face fara sa ai de ce te plange pentru ca este alcatuita dintr-un material foarte bun si a fost prelucrata excelent! Alege aceasta cruce cardan punte fata Case 580SL pentru ca este extraordinara in toate privintele! Reusim sa te surprindem mereu aducand in depozitul nostru cele mai bune piese la cele mai bune preturi!

Pretul componentei noastre nu este mare, asadar se poate spune ca este o afacere cat se poate de rentabila! Te putem programa si pentru montare la service-urile partenere. Daca nu te poti deplasa, iti trimitem service-ul mobil care este echipat cu absolut tot ce-i trebuie chiar si pentru interventii foarte complicate. Poti afla detalii despre service-ul nostru mobil daca accesezi serviciul gratuit de consultanta tehnica. Aici afli tot ce te intereseaza despre piese de schimb si utilaje grele.

Cruce cardan punte fata Case 580SL - respecta standardele de calitate!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580SL vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan punte fata Case 580SL si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura