Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 6640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 6640
Cod produs
9M6PLNI0-IA
Out Of stock
Descriere
Este important sa fie realizata o intretinere corespunzatoare a utilajului. Asadar, alegerea unei bride este la fel de importanta ca a oricarei alte piese de schimb. Brida cardan punte fata Ford 6640 este in depozitul nostru si reprezinta o componenta de incredere, creata cu respectarea tuturor standardelor de calitate. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a tractorului. Acelasi model de brida este compatibil si cu modelul de tractor Ford 6640O.

Din cand in cand, i-ati tractorul la puricat si vezi ce ar trebui sa mai inlocuiesti! E de preferat sa il verifici constant pentru a nu ti se strica exact cand esti in mijlocul unei activitati cu el. Echipa noastra calificata de suport clienti este la dispozitia ta pentru a te ajuta la cautarea piesei necesare. Ne contactezi si te ajutam urgent fara sa te taxam in vreun fel! ACN Piese Utilaje este mereu alaturi de tine!

Brida cardan punte fata Ford 6640 - comanda una si pentru utilajul tau!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Brida cruce cardan punte fata pentru tractor Ford 6640 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura