Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata Case TX945

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX945
Cod produs
PBKOUCQ5-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Case TX945 prezentata in imaginile alaturate ajuta la fixarea perfecta a unor elemente cruciale ale sistemului de transmisie. O brida cruce cardan trebuie sa fie extrem de rezistenta si sa faca fata solicitarilor. Cea din oferta noastra dispune de calitati tehnice remarcabile. Iti recomandam sa comanzi acest produs si sa il montezi la puntea din fata a incarcatorului telescopic. Iata o investitie care merita facuta!

Poti utiliza un echipament care are piese uzate. Cu toate ca utilajul va avea inca abilitatea de a functiona, asta nu inseamna ca o va face la cel mai inalt nivel. De cele mai multe ori, intretinerea are loc dupa ce se produce o defectiune. Acest lucru nu e de dorit. Preventia este cheia. Timpul de reactie trebuie sa fie cat mai mic pentru a minimiza intervalul in care utilajul nu poate functiona. Iti propunem un serviciu de mentenanta performant care sa te ajute cu o intretinere corespunzatoare a echipamentelor din dotare.

Brida cardan punte fata Case TX945 - pret de achizitie rentabil!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Brida cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Case TX945 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura