Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator MST 544

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MST 544
Cod produs
6W8ANOQ0-IA
Out Of stock
Descriere
Daca brida-ti joaca feste, treci peste! Alege-o pe a noastra, ca-i mai aratoasa! Brida cardan punte fata MST 544 reprezinta o investitie perfecta pentru ca are un pret accesibil si este de inalta calitate. Fabricantul a produs-o din cel mai bun material pentru ca tu sa te bucuri de o componenta fiabila, capabila sa ofere siguranta in timpul exploatarii utilajului. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si se fixeaza folosind suruburi.

Faptul ca trebuie sa schimbi piesele din cand in cand la utilajele tale nu ar trebui sa fie o corvoada. Trebuie sa consideri ca investesti si ca pentru o activitate care vrei sa se desfasoare in cele mai bune conditii, ai nevoie de un echipament care sa functioneze la parametrii optimi. Apeleaza-ne cu incredere cand ai nevoie de piese de schimb pentru ca noi iti putem face cele mai bune oferte si vei beneficia si de servicii de calitate!

Brida cardan punte fata MST 544 - ai ales cel mai bun produs!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator MST 544 pe care o doresti!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura