Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator MST 544

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MST 544
Cod produs
MQUG78ST-IA
Out Of stock
Descriere
Lasa-te entuziasmat de preturile noastre avantajoase si de produsele de top pentru intretinerea utilajelor tale! Brida cardan punte spate MST 544 este una dintre componentele pe care le indragim pentru modestia de care da dovada. Nici nu ai fi zis ca este esentiala functionarii optime a elementelor de transmisie. Brida cruce cardan este de calitate superioara si se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului folosind doua suruburi.

Nu e nevoie sa pierzi timp atunci cand comanzi piese de schimb pentru echipamentul tau. Este de ajuns sa ne suni si noi iti dam toate solutiile de care ai nevoie. Recomandari de piese bune, oferte atractive la consumabile si sfaturi care tin de montaj! Iar pentru grabirea lucrurilor, poti accesa la noi si service-ul mobil care sa-ti aduca personal piesa si sa faca reparatia exact la punctul tau de lucru!

Brida cardan punte spate MST 544 - o solutie practica si fiabila!

Bridele sunt elemente metalice de siguranta. Brida fixeaza componente care se pot deterioara in cazul unor miscari si socuri nedorite. Montarea lor trebuie facuta corect si cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Odata montata adecvat, aceasta va preveni avariile cauzate de miscarile din timpul manevrarii echipamentului. Si uite asa, cresti siguranta din timpul exploatarii utilajului!

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator MST 544 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura