Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan Terex 6114052M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 6114052M1
Cod produs
9SXHOL8C-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cruce cardan Terex 6114052M1 cat de mica, cat de insignifianta, cat de mareata, cat de esential. Asa te trece brida asta de la o stare la alta. Nu o trata cu nepasare, ci comand-o. Monteaz-o cu atentie pe utilajul tau si las-o sa protejeze elementele sistemului de transmisie ce pot fi atat de costisitoare daca se avariaza in lipsa acestui articol care sa le fixeze! Cere oferta si bucura-te de pretul atat de avantajos pe care ti l-am pregatit!

Mentenanta are un rol esential in buna functionare a echipamentelor. Dintre avantajele incheierii unui contract de mentenanta, amintim in primul rand mentinerea echipamentului in stare optima de functionare permanent. Daca iti dorest astfel de beneficii ce vor aduce productivitate afacerii tale, suna-ne chiar acum si iti vom oferi in cadrul consultantei gratuite toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie! Bazeaza-te pe serviciile noastre si nu vei regreta.

Brida cruce cardan Terex 6114052M1 - ajunge la tine in 24 de ore!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Brida cruce cardan Terex 6114052M1 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura