Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru miniincarcator Doosan 470

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan 470
Cod produs
DR3HLJO5-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa miniincarcator Doosan 470 este o componenta aftermarket care se bucura de un pret foarte avantajos! Este o placere dupa ce o montezi pentru ca motorul tau va fi capabil sa functioneze in parametrii optimi. Sistemul de racire trebuie sa-si faca rolul cum trebuie atunci cand iti exploatezi utilajul. Pompa de apa este eficienta si conceputa sa reziste foarte mult. Producatorul ne asigura in privinta compatibilitatii, fiind o alternativa de succes a piesei originale.

Poti cere o oferta pentru acest model si daca detii un miniincarcator Doosan 470PLUS. Este compatibila si cu acesta. Roaga-i pe consultantii nostri tehnici sa te ajute cu mai multe informatii, cu depistarea avariei, cu sfaturi. Ai cei mai tari specialisti in mecanica utilajelor grele, iar informatiile de la ei sunt gratuite. Ne poti contacta oricand pentru a beneficia de consultanta tehnica gratuita! Daca iti doresti un montaj profesionist al piesei comandate, nu ezita sa-i rogi sa-ti faca o programare la service-urile noastre partenere din tara!

Pompa de apa miniincarcator Doosan 470 - foloseste un antigel bun!

Trebuie sa trecem in revista cateva lucruri esentiale despre aceste produs care face parte din categoria pieselor de motor. Rolul pompei de apa este de o importanta covarsitoare, regleaza temperatura motorul, impiedicand supraincalzirea. Intreaba consultantii nostri care lichid de racire se potriveste utilajului tau. Pentru intretinerea pompei de apa, ai nevoie si de consumabile bune.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de apa pentru miniincarcator Doosan 470 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de apa miniincarcator Doosan 470 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura