Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru stivuitor Doosan D25S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan D25S
Cod produs
DYI3A9FW-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa stivuitor Doosan D25S poate fi comandata chiar acum! De ce sa stai cu o pompa de apa care nu reuseste sa-ti protejeze motorul in timpul solicitarilor la care il expui? Cu aceasta componenta vei spune adio acestor probleme stresante. Sistemul de racire isi va face treaba exact asa cum trebuie. Eficienta sa este dovedita, iar specialistii o recomanda cu incredere datorita faptului ca este capabila sa tina locul piesei originale foarte bine. Respecta standardele de calitate in vigoare, iar pretul propus de noi este unul promotional!

Poti monta pompa de apa si pe stivuitorul Doosan D25S-3. Este o pompa care rezista vreme indelungata, este unul din efectele pe care materialele bune folosite in alcatuirea ei il produc. Pentru alte sfaturi legate de mentenanta echipamentului tau, acceseaza serviciul gratuit de consultanta! Un sfat iti vom oferi chiar aici, acela de a folosi un antigel cu proprietati anticorozive. Avem oferte foarte avantajoase, ce-ar fi sa le soliciti asistentilor una?

Pompa de apa stivuitor Doosan D25S - utilajul tau este compatibil cu ea!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Pompa de apa pentru stivuitor Doosan D25S are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar pompa de apa stivuitor Doosan D25S ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura