Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru stivuitor Doosan D33S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan D33S
Cod produs
O9MWYCHA-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa stivuitor Doosan D33S o poti admira in imagini, dar nu te lasa vrajit doar de felul in care arata, stai sa o cunosti mai bine! Este o componenta aftermarket de calitate superioara, foarte bine executata. Respecta standardele de calitate si este extrem de eficienta. Producatorul sau o recomanda ca fiind o alternativa de top a piesei originale! Te invitam sa ceri o oferta si sa descoperi si mai multe detalii. Pretul va fi unul incantator, iar livrarea foarte rapida! Numai avantaje daca o comanzi, vei vedea!

Stivuitorul Doosan D33S-3 este si el compatibil cu acest tip de pompa de apa. Daca ai dubii in privinta potrivirii cu utilajul pe care il detii, nu uita ca noi iti oferim consultanta tehnica gratuita! Aici vei fi asistat tehnic si vei primi mult mai multe informatii. Afla totul despre utilajul tau si piesele de schimb care i se potrivesc manusa. Nici sfaturile utile in intretinerea echipamentului nu vor lipsi. La ACN Piese Utilaje ai mereu cele mai bune componente, consumabile, iar serviciile de calitate sunt multe si extrem de folositoare!

Pompa de apa stivuitor Doosan D33S - inlocuieste piesa uzata cu succes!

Ne-am obisnuit clientii cu produse de calitate, preturi bune si sfaturi utile. Pompa de apa este o piesa esentiala pentru utilajul tau. Este imperativ sa-i recunosti semnele de uzura ca sa previi o situatie si mai neplacuta. Nu trebuie sa fii mecanic ca sa recunosti unele probleme. Prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice poate fi un indiciu. De asemenea, pierderile de antigel ar putea sa-ti dea de gandit.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de apa pentru stivuitor Doosan D33S vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar pompa de apa stivuitor Doosan D33S ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura