Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru miniincarcator Doosan 450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan 450
Cod produs
JHCGDOVR-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa miniincarcator Doosan 450 a poposit in depozitul nostru si poate fi comandata oricand! Le aducem mereu clientilor nostri componente de calitate care sa ii ajute la o intretinere corecta si profitabila a utilajelor grele pe care le detin. Aceasta componenta aftermarket din oferta noastra este caracterizata prin eficienta si prin capabilitatea de a tine loc piesei originale fara probleme. Producatorul ne asigura de rezistenta sa si ofera certificat de garantie valabil un an. Ne poti solicita oferta!

Pentru miniincarcatorul Doosan 450PLUS, pompa de apa este o optiune viabila. Consultantii nostri te pot ajuta sa verifici compatibilitatea piesei dorite cu echipamentul pe care il detii. Iar daca doresti sfaturi utile despre intretinerea utilajuli tau, nu te sfii sa-i intrebi. Este gratuit serviciul de consultanta tehnica pentru ca tu sa iei cele mai bune decizii. Le poti cere oferte si la consumabile sau ii poti ruga sa iti faca legatura cu o echipa de mecanici care sa se ocupe de avariile aparute la utilaj.

Pompa de apa miniincarcator Doosan 450 - testata sa reziste vreme indelungata!

Utilajul tau are nevoie de o pompa de apa care sa-si indeplineasca pe deplin functia. Stii care este rolul ei? Pompa de apa face parte din categoria pieselor de motor, ea este cea care protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Sa tii minte sfatul urmator: asigura-te ca folosesti un antigel de calitate, el va ajuta pompa sa functioneze mai mult timp.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de apa pentru miniincarcator Doosan 450 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de apa miniincarcator Doosan 450 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura