Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru stivuitor Doosan D30S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan D30S
Cod produs
AQKYE1XD-IA
Out Of stock
Descriere
Solutia tehnica perfecta pentru remediera avariei la sistemul de racire al utilajului este o pompa de apa extraordinara care sa iti protejeze motorul. Cu pompa de apa stivuitor Doosan D30S vei evita supraincalzirea motorului. Asta va duce la cresterea performantei stivuitorului in timpul lucrului. Piesa de schimb propusa de noi este un model aftermarket exceptional, respecta structura si caracteristicile tehnice ale piesei originale. Partea buna este ca aceasta componenta are un pret mult mai bun! Cere o oferta ca sa te convingi!

Stivuitorul Doosan D30S-3 este compatibil cu acest model de pompa de apa. Iar ca sa fii sigur ca alegi exact ceea ce trebuie, atunci ar trebui sa accesezi serviciul tehnic de consultanta. Aici vei primi ajutor calificat din partea echipei tehnice. Sunt bine pregatiti si iti pot oferi solutia perfecta pentru remedierea avariilor utilajului tau. Trebuie sa apelezi numerele de telefon afisate sau sa le scrii direct pe site! Le poti cere o oferta si la consumabile, avem preturi avantajoase!

Pompa de apa stivuitor Doosan D30S - este alegerea ideala pentru utilajul tau!

Piesa aceasta este in stransa legatura cu blocul motor, in asa stransa legatura, incat este important pana si o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Ca o pompa de apa pentru motor sa functioneze corect, este nevoie de o buna circulare a lichidului de racire, ea este cea care fereste blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de apa pentru stivuitor Doosan D30S se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de apa stivuitor Doosan D30S va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura