Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru stivuitor Doosan D20S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Doosan D20S
Cod produs
75NXCA31-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa stivuitor Doosan D20S ar trebui sa nu lipseasca de pe utilajul tau! Ai nevoie de calitatile ei tehnice daca iti doresti ca motorul sa functioneze in conditii optime. Iar daca o gasesti intr-o oferta asa de buna ca cea prezentata de noi, atunci nici nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Ceri oferta, o studiezi, plasezi comanda si o ai la tine in batatura in 24 de ore! Pai nu asa se face o treaba buna? Rapid te misti ca sa eviti situatiile neplacute! Pompa de apa din imagini este foarte rezistenta si facuta cu respectarea tuturor detaliilor piesei originale!

Specialistii iti recomanda acest model pentru ca a fost realizata din materiale foarte bune si este eficienta in timpul lucrului cu echipamentul. Consultantii nostri se pot asigura de compatibilitatea cu stivuitorul tau daca le soliciti acest lucru. Tot ei iti pot oferi detalii despre ofertele la consumabile. Ti-ar trebui un antigel cu proprietati anticorozive ca lucrurile sa mearga perfect! Poti monta pompa de apa si pe modelul de stivuitor Doosan D20S-3.

Pompa de apa stivuitor Doosan D20S - eficienta sa este uimitoare!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantia in ceea ce priveste pompa de apa pentru stivuitor Doosan D20S se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Pompa de apa stivuitor Doosan D20S va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura