Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat F115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat F115
Cod produs
2CF7J18N-IA
Out Of stock
Descriere
Sa nu mergi pe incredere, mai ales cand vine vorba de parti importante ale utilajului tau. Alege repere de calitate care sa ridice gradul de performanta al utilajului tau. Un rulment butuc tractor Fiat F115 va face acest lucru si va contribui activ la buna functionare a grupului reductor. Carraro, celebrul fabricant, a creat in atelierele sale o piesa ce poate fi caracterizata nu doar printr-un cuvant, ci printr-o mie! Calitatea superioara a produsului este fantastica, eficienta este dovedita prin testarea la care a fost supus produsul inainte de lansarea pe piata.

Atentia la detalii se observa prin delicatetea cu care a fost fabricat. Montandu-l pe puntea din fata a tractorului, el va asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, iar frictiunea din timpul deplasarii va scadea. In cazul in care detii in dotare si un tractor Fiat F115DT, sa stii ca poti monta piesa cu succes. Iti oferim si mai multe informatii si detalii suplimentare daca vei accesa serviciul gratuit de consultanta. Nu intarzia sa o faci pentru ca specialistii te pot ajuta cu absolut orice problema tehnica!

Rulment butuc tractor Fiat F115 - ofera-i o piesa de incredere utilajului tau!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest rulment butuc pentru tractor Fiat F115 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc tractor Fiat F115 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura