Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat 100-90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 100-90
Cod produs
9F8UJT5M-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment butuc tractor Fiat 100-90 de calitate superioara? Ia-l pe-al nostru! Pai ce sa mai lungim pelteaua aiurea? Hai sa-ti povestim rapid despre el? Este realizat in atelierele Carraro si se caracterizeaza prin eficienta maxima. Adica, imediat ce vei monta pe puntea din fata a tractorului acest rulment butuc, grupul reductor va functiona foarte bine. Componenta asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune redusa in timpul deplasarii.

Noi comercializam piesa la un pret foarte bun care te ajuta sa investesti fara eforturi financiare uriase in tractorul tau. Poti monta piesa si pe modelul de tractor Fiat 100-90DT. Ne dorim mereu sa iti aducem cele mai bune piese de schimb, dar si servicii remarcabile. Iti oferim gratuit consultanta tehnica gratuita, iar daca iti doresti un montaj profesionist, suntem la dispozitia ta. Departamentele noastre sunt operate de oameni foarte priceputi care stiu exact cu ce solutii tehnice sa te intampine! Solicita ajutorul nostru oricand!

Rulment butuc tractor Fiat 100-90 - te fereste de multe probleme tehnice!

Rotile au un rol esential in structura oricarui vehicul, fiind componentele prin intermediul carora se transmite forta furnizata de motor catre suprafata drumului. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta odata cu invartirea lor. Pentru minimalizarea frecarii sunt folosite niste piese speciale, numite rulmenti. Apa este dusmanul rulmentilor, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment butuc pentru tractor Fiat 100-90 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment butuc tractor Fiat 100-90 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura