Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat 71-94

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 71-94
Cod produs
C1493AGW-IA
Out Of stock
Descriere
De ce sa amani alegerea acestui rulment butuc tractor Fiat 71-94 din oferta noastra? Nu ai motive intemeiate! Serios acum! Este vorba de o piesa originala, produsa de atelierele Carraro. Respectarea standardelor de calitate este lege pentru ei, ai si certificat de garantie care sa ateste ca nu este piesa de colt de strada care fuge de responsabilitati. Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile tractorului si ajuta la buna functionare a grupului reductor. Este important sa stii ca pretul este unul foarte avantajos.

Fara sa cheltui sume uriase, vei reusi sa-i oferi echipamentului o piesa extrem de eficienta si rezistenta. Rulmentul butuc il vei monta pe puntea din fata a tractorului, iar performantele acestuia nu vor intarzia sa apara. Daca ai modelul de tractor Fiat 72-93DT, alege acest rulment fara sa eziti. Este compatibil si efectul pe termen lung al acestei componente este extraordinar. Solicita oferta, dar si ajutorul consultantilor tehnici. Serviciul de consultanta este gratuit!

Rulment butuc tractor Fiat 71-94 - pentru o deplasare in siguranta!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest rulment butuc pentru tractor Fiat 71-94 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment butuc tractor Fiat 71-94 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura