Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat F110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat F110
Cod produs
CGMKJYQ3-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau o sa oboseasca si o sa cedeze daca nu il alimentezi cu piese de calitate superioara! Alege acum un rulment butuc tractor Fiat F110 ca sa readuci utilajul la randamentul de odinioara! Cand ii oferi repere de origine, el stie ce are de facut, trece la treaba si ii creste performanta. Carraro s-a asigurat ca aceasta piesa este eficienta si ca va rezista in timp mult mai bine decat alte variante alternative care se gasesc pe piata. Ar mai fi o treaba, pretul accesibil te convinge sa il achizitionezi pentru ca nu faci un efort financiar asa de mare!

Alege acest rulment butuc din oferta noastra si il primesti in 24 de ore. Il montezi pe puntea din fata a tractorului si pleci la treaba rapid cu un utilaj ca nou. Il poti monta si pe modelul de tractor Fiat F110DT. Te putem ajuta nu numai cu furnizarea de piese de schimb de calitate, noi avem pregatite si servicii de top. De exemplu, avem un serviciu pe care il oferim clientilor nostri gratuit si se numeste consultanta gratuita. Service-ul mobil poate rezolva rapid partea de montare a piesei comandate. Iar pe termen lung, te asteapta un serviciu de mentenanta personalizata.

Rulment butuc tractor Fiat F110 - Carraro strikes again!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment butuc pentru tractor Fiat F110 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc tractor Fiat F110 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura