Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat 90-90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 90-90
Cod produs
YA0GBQ1F-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor Fiat 90-90 - urla calitatea in el! Da, nu exageram! Este o piesa originala, creata de atelierele specializate in piese de schimb Carraro! Pretul pe care noi l-am propus este unul accesibil pentru ca ne dorim sa iti poti permite oricand sa te bucuri de calitate superioara! Piesa joaca un rol esential in buna functionare a grupului reductor si este foarte eficienta. Pentru ca materialul folosit in confectionarea sa este foarte bun, iar prelucrarea excelenta, produsul are o durata de viata foarte lunga.

Rulmentul butuc se monteaza pe puntea din fata a tractorului, ba merge montata si pe modelul Fiat 90-90DT, la fel de bine se potriveste. Indiferent care este modelul tau din dotare, rulmentul va asigura un transfer optim al greutatii catre roti. Tot acesta va asigura si o frictiune redusa in timpul deplasarii. In acest caz, ce motive sa mai doresti pentru a comanda? Incearca si serviciul gratuit de consultanta in cazul in care mai ai intrebari. Se rezolva toate problemele mult mai rapid daca ne ceri ajutorul din vreme!

Rulment butuc tractor Fiat 90-90 - si te deplasezi lin…istit!

Rolul rulmentului este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Practic, aceasta piesa permite invartirea rotii pe fata sau pe spate cu viteze mari, fara a realiza o frecare intensa la imbinarea dintre aceasta si axul utilajului. Directia imprecisa a utilajului poate fi un semn. Atunci cand utilajul nu merge in directia dorita, ar trebui sa iti pui semne de intrebare. Daca apare o uzura accentuata doar pe unul sau pe doua pneuri, dar directia functioneaza, atunci problema este pusa pe seama rulmentilor.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Rulment butuc pentru tractor Fiat 90-90 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest rulment butuc tractor Fiat 90-90 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura