Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat 82-94

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 82-94
Cod produs
MHF8DUNX-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor Fiat 82-94 - a sosit in depozitul nostru! Piesa originala nou-nouta este o bijuterie, executata cu mare atentie la fiecare detaliu. Carraro se ocupa de aceasta productie si insoteste produsul de certificat de garantie. Piesa prezinta o serie de calitati tehnice greu de trecut cu vederea. Este foarte eficienta de indata ce o montezi pe puntea din fata a tractorului. Avand rolul de a ajuta la functionarea grupului reductor, vei simti o imbunatatire a modului de deplasare al echipamentului.

Te incurajam sa ceri o oferta si sa descoperi toate informatiile in mod detaliat. Consultantii nostri te pot ajuta in cazul in care nu esti sigur daca modelul de tractor este compatibil. Ne dai toate datele si, pentru siguranta ta, consultantii tehnici te ajuta in acest sens. Daca ai un model de tractor Fiat 82-94DT, poti monta rulmentul fara probleme. Ca idee, cel mai bine este sa te sfatuiesti gratuit cu noi! De aceea avem acest serviciu, ca tu sa fii sigur ca ceea ce cumperi este exact ceea ce ai nevoie!

Rulment butuc tractor Fiat 82-94 - va functiona fara probleme!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment butuc pentru tractor Fiat 82-94 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment butuc tractor Fiat 82-94 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura