Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat 82-93

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 82-93
Cod produs
P09Y1HZ5-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor Fiat 82-93 - prezent la datorie! Piesa originala este pregatita sa ajute la buna functionare a grupului reductor si sa asigure un transfer optim al greutatii catre rotile tractorului. Nu te ingrijora aiurea, desi este o piesa originala, fabricata de Carraro, pretul de achizitie este acceptabil. Practic, cu bani putini, vei obtine o piesa foarte eficienta care debordeaza de calitati tehnice ce te vor ajuta sa cresti performanta echipamentului tau. Cere-ne o oferta ca sa te convingi!

Se poate monta acest rulment butuc si daca detii un tractor Fiat 82-93DT pentru ca este compatibil cu acest model de utilaj. Monteaza componenta pe puntea din fata si bucura-te de o deplasare a utilajului fara cusur. Sunt mai multe detalii care te pot ajuta sa iei decizia corecta si iti stam la dispozitie cu toate raspunsurile. Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa ne scrii si iti vom oferi consultanta gratuita. Echipa noastra de specialisti iti va fi alaturi pentru a solutia cat mai rapid avariile tractorului tau.

Rulment butuc tractor Fiat 82-93 - exact ceea ce are nevoie utilajul tau!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment butuc pentru tractor Fiat 82-93 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest rulment butuc tractor Fiat 82-93 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura