Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat 72-93

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 72-93
Cod produs
R076DI34-IA
Out Of stock
Descriere
Alege un rulment butuc tractor Fiat 72-93 pentru utilajul tau daca iti doresti o deplasare fara probleme in siguranta maxima. Piesa este originala, semnata Carraro si ajuta la buna functionare a grupului reductor. Te invitam sa ceri o oferta si sa te bucuri de pretul promotional pe care il avem propus. Este extraordinar cand poti face o economie apeland la piese originale. Fiindca este de calitate superioara, eficienta va fi exact una dintre calitatile tehnice ale rulmentului prezentat. Piesa, odata montata pe puntea din fata a tractorului, va schimba cursul performantei acestuia.

In sfarsit vei vedea ce inseamna ca o piesa de exceptie sa transfere optim greutatea catre rotile tractorului. Ne poti solicita oferta si daca ai un model de tractor Fiat 72-93 pentru ca rulmentul este compatibil si cu acest utilaj. Mai multe informatii vei obtine daca ne contactezi. Te putem ajuta in multe privinte atunci cand ai de facut interventii la utilaj. Iti oferim consultanta tehnica gratuita ca sa rezolvi cat mai rapid problemele echipamentului.

Rulment butuc tractor Fiat 72-93 - functioneaza impecabil!

Un rulment este format dintr-un set de bile de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii, acesta din urma legand roata de restul utilajului. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment butuc pentru tractor Fiat 72-93 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc tractor Fiat 72-93 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura