Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat 85-90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 85-90
Cod produs
E2JVNXBD-IA
Out Of stock
Descriere
Unde cauti? Pe zece site-uri deodata? Nu are sens sa depui atat efort! Alege un rulment butuc tractor Fiat 85-90 din oferta noastra si scapi mai repede de batai de cap. Este o piesa de calitate superioara, menita sa ajute grupul reductor sa functioneze fara probleme. Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile tractorului imediat ce il montezi pe puntea din fata. Este o componenta originala, realizata de Carraro in uzinele sale. Cu standardele de calitate respectate, cu atentie maxima la detalii, cu prelucrare excelenta, cu certificat de garantie la purtator!

Oferta de pret este excelenta si ea. Se numeste ca faci azi o investitie inteligenta, pe termen lung! O piesa originala prezinta mereu incredere. O poti alege si daca ai in dotare un tractor Fiat 85-90DT pentru ca este compatibila. Ca sa mergi la sigur cu achizitia pe care doresti sa o faci, noi ti-am pregatit o serie de servicii de toata lauda! Avem un serviciu gratuit de consultanta tehnica, aici te sfatuiesti cu specialistii. Avem service mobil unde te bucuri de experienta mecanicilor nostri priceputi. Incearca-le pe toate si nu o sa-ti para rau!

Rulment butuc tractor Fiat 85-90 - cam urla calitatea in el, comanda-l acum!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Acest rulment butuc pentru tractor Fiat 85-90 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc tractor Fiat 85-90 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura