Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Landini Technofarm 85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Technofarm 85
Cod produs
1OARC3QU-IA
Out Of stock
Descriere
Cu rulmentul cel blocat, utilaju-i avariat! Pentru o inlocuire rapida si de succes, noi recomandam un rulment butuc Landini Technofarm 85 original. Carraro se ocupa de productia lui si o face ca la carte! A ales un otel foarte bun, care sa asigure rezistenta maxima in timp. Il montezi pe puntea din fata a tractorului si eficienta sa va ajuta la functionarea optima a grupului reductor. Un rulment de calitate va asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului. Iar performanta echipamentului creste vizibil pentru ca manevrarea sa se va face cu usurinta.

Pretul de achizitie este rezonabil, faci o investitie pe termen lung. Un reper original este o metoda buna de a creste valoarea utilajului. Plus ca, o reparatie de durata rareste vizitele neprevazute la mecanic. Ori sa te opresti in mijlocul unei activitati cu tractorul si sa-l duc la mecanic, du-te vino, du-te vino… Dezastru! Ne invatam clientii sa gandeasca pe termen lung pentru a dezvolta o afacere profitabila. Te putem invata multe, asa ca nu intarzia sa ne apelezi si sa stai de vorba cu specialistii nostri tehnici. Consultanta este gratuita!

Rulment butuc Landini Technofarm 85 - alege-l pentru o reparatie de lunga durata!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru tractor Landini Technofarm 85 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment butuc Landini Technofarm 85 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura