Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB97S5-EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S5-EO
Cod produs
536JSVLP-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu-ti plac defectiunile venite pe nepusa masa, de aceea ne-am propus sa simplificam cat mai mult lucrurile. Insanatoseste-ti utilajul cu piese de calitate, cat mai rezistente, cum este si aceasta patina telescopare Komatsu WB97S5-EO care ti-a atras atentia. Cu un astfel de glisor super rezistent si fiabil, bratul utilajului tau se va misca din nou ca in vremurile bune. O piesa aftermarket impecabila, aidoma celei originale in ce priveste calitatea, dar si performantele. Doar pretul face diferenta!

Iar daca nu esti sigur de compatibilitatea produsului, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Intreaba-i si iti vor raspunde! Impreuna gasim cea mai optima solutie pentru problema cu care te confrunti. Simplu, rapid, eficient - asa ne place sa lucram, iar rezultatele se vad. Suna-ne si le vei vedea si tu in activitatea ta!

Patina telescopare Komatsu WB97S5-EO - o piesa de cursa lunga!
Masinaria ta, masiva cum e, este compusa dintr-o sumedenie de piese, insarcinate fiecare cu o misiune proprie, indispensabile pentru functionarea optima a acesteia. Spre exemplu, aceasta patina telescopare Komatsu WB97S5-EO este responsabila cu extensia si cu fixarea bratului utilajului tau, cu impact maxim in activitatea ta. Inchipuie-ti doar cum e cand nu te poti folosi de acest brat sau cand nu raspunde comezilor asa cum iti doresti.

Cu parteneri de incredere treci mai usor peste obstacole!
Te ajutam sa economisesti si timp, si bani. Si te scapam de stres! Ori de cate ori intamipni o defectiune, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne! Venim cu solutiile cele mai eficiente, prompt si concret, potrivit nevoilor tale. De fapt, ale utilajului tau. Spune-ne povestea lui, iar noi iti vom explica limbajul sau secret. Pentru specialistii nostri, utilajele nu mai au nicio taina. Si sunt gata sa ti le impartasesca si tie. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita! Si extrem de utila, convinge-te!

Daca are defecte de fabricatie, ceea ce nu prea credem, ti-o inlocuim. Pentru ca aceasta patina telescopare buldoexcavator Komatsu WB97S5-EO are o garantie 6 luni de la data achizitiei. Ai toate documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne asiguram ca vei primi aceasta patina telescopare Komatsu WB97S5-EO super rapid. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea de a ridica produsul la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Daca nu te-ai convins pana acum de importanta unui montaj de calitate, iti spunem ca o piesa montata aiurea nu va putea avea performantele asteptate, oricat de calitativa ar fi ea. Ba chiar pot fi afectate si alte piese conexe daca apelezi la orice nea Gica priceput la carpeli. Ca sa fii sigur ca vei obtine rezultatele dorite, lasa montajul in seama profesionistilor.

20x30x300mm
2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura