Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare brat buldoexcavator Komatsu WB97S5-EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S5-EO
Cod produs
25HYLUQC-AC
Out Of stock
Descriere
Daca ai asteptarea ca utilajele tale sa nu se defecteze aproape niciodata, desi functioneaza de dimineata pana seara, iti spunem ca este posibil. Dar exista cateva conditii pentru aceasta, iar una dintre acestea este dotarea lor cu piese de schimb de calitate. Vestea buna este ca indeplinierea acestei conditii sta in controlul tau. Alege si doteaza-ti utilajele cu piesele de schimb pe care le aducem in depozitul nostru pentru ca sunt de o calitate exceptionala.

De exemplu, aceasta patina telescopare brat Komatsu WB97S5-EO este creata de producatorul italian dintr-un material rezistent. Iti recomandam sa o cumperi pentru ca este unul dintre elementele de uzura cautat de catre clientii nostri.

Hai si tu la ACN pentru ca poate si vrea sa te sustina in activitatea ta. Cu piesele noastre de schimb, utilajele tale vor functiona mult si bine. Contacteaza-ne si haide sa vedem care sunt piesele de schimb de care ai nevoie in activitate.

Patina telescopare brat Komatsu WB97S5-EO - realizata dintr-un material rezistent
Asa dupa cum stii, glisorul are rolul de a asigura extensia bratului si o fixare corespunzatoare a acestuia.

Astfel, noi iti recomandam acesta patina telescopare brat Komatsu WB97S5-EO deoarece, fiind realizata dintr-un material rezistent, special pentru astfel de componente, si pentru a dovedi performanta, iti va asigura o durata buna de utilizare.

In cadrul activitatii tale, o idee buna este sa verifici acest element pentru a nu ajunge in situatia intreruperii activitatii din cauza uzarii lui. Pentru orice alte informatii cu privire la acest produs sau la alte piese de schimb, contacteaza-ne!

Ti-am spus ca avem un serviciu de consultanta care este gratuit?!
Da, la departamentul de Identificari avem colegi pregatiti sa-ti sara in ajutor cand ai de identificat o piesa de schimb. Consultanta lor este gratuita! Astfel, daca ai nevoie de ajutor la identificarea unui piese de schimb, ii contactezi pe colegii nostri, le spui cateva informatii despre utilajul tau si ei iti ofera suportul necesar pentru ca identificarea piesei de schimb sa fie corecta. Daca este necesar, iti vor trimite si schite! Vorbeste cu noi si convinge-te!

Produsele noastre sunt de calitate, astfel ca au garantie. Aceasta patina telescopare brat buldoexcavator Komatsu WB97S5-EO are o perioada de garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabricatie.
Certificatul de garantie si factura le vei gasi in colet.

1, 2, 3, 4… start! Nu, nu, nu! Cand vine vorba despre livrare, nu mai asteptam sa se dea startul, ci ne miscam repede pentru ca piesele sa fie pregatite pentru livrare. Astfel, iti trimitem piesele de care ai nevoie in maxim 24 de ore, oriunde in tara.
Contacteaza-ne la numerele de telefon pe care le avem afisate pe site. Daca preferi sa ne scrii, poti completa cererea de pe site. Ne gasesti aici, pregatiti sa te sustinem in activitatea ta.

Nu stii unde sa gasesti specialisti care sa monteze corect piesele de schimb? Vorbeste cu noi! Cautati un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi? Vorbeste cu noi, pentru ca una dintre echipele de interventie ale firmei se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului, unde poate efectua toate reparatiile necesare.

Pentru remedierea completa si rapida a defectiunilor care tin de echipamente si utilaje, apeleaza cu incredere la atelierul nostru mobil. Pentru mai multe informatii si detalii despre serviciile noastre tehnice, contacteaza-ne.

Specificatii tehnice

-20x30x300mm
-2 gauri filetate cu d=8,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura